Engelse “Jirachi V Box” productafbeeldingen onthuld!

Eerder werden de Franse productafbeeldingen onthuld, maar nu hebben we de Engelse versies van de mysterieuze “Jirachi V Box!”

Jirachi-V-Box-pikazon

Jirachi-V-Box-Back-pikazon

Het is nog steeds onduidelijk wanneer en waar het product zal verschijnen. De doos is al in winkels in Frankrijk verkrijgbaar, dus deze zou binnenkort in het Engels moeten verschijnen.

Zoals eerder gepost, wordt de doos geleverd met de reguliere print van Jirachi V die uit Astral Radiance is geknipt, een jumboversie, een holo-promo van Absol uit Astral Radiance, vier boosterpacks en een codekaart. Het zou $ 19,99 moeten kosten.

Jirachi-V-170-pikazon

Jirach-V-SWSH299-pikazon

De volledige kunstprint van Jirachi V werd uitgebracht in Astral Radiance uit 2022, maar de gewone print werd uit de set geknipt. Destijds gingen fans ervan uit dat het in de nabije toekomst als promo zou verschijnen.

In december 2022 werd een afbeelding van de promo onthuld in de officiële Card Dex-app. De kaart is echter nooit in een product opgedoken. Eerder deze maand werd de promo eindelijk vermeld op de promo-legaliteitspagina van Pokemon.com, wat aangaf dat deze binnenkort zou verschijnen. Een “Jirachi V Box” werd vervolgens vermeld in PTCG Live.