Onze missie

We willen je het meest uitgebreide overzicht geven van alle Pokemon kaarten. We vinden het belangrijk dat ze van hoge kwaliteit en goed geordend zijn, dus gaan we in detail in op hoe ons team werkt met die eisen!

Onze criteria

  1. Kwaliteit staat op nummer 1
  2. Prestige eerste prioriteit
  3. Helderheid
  4. Belangrijke details
  5. Gebruikers aanbevelen wat het beste is

We geven om de kwaliteit van onze berichten en proberen om alleen kwalitatief hoogwaardige, originele inhoud te plaatsen. We verwelkomen ook graag feedback van jullie over welke soorten of kaarten interessant zouden zijn!

Wie zijn we?

Pikazon.nl is een website onderhouden en gemaakt door gepassioneerde fans voor de liefde van Pokemon kaarten, vanaf dag één! We doen dit op vrijwillige basis met veel vreugde in ons hart als we samen deze prachtige beelden willen delen – in de hoop dat jullie er ook van zullen genieten. We zijn geen spelers als het gaat om het verzamelen van Pokemon-kaarten. Dit is een echte klassieker en een favoriet bij ons, omdat we vaak op zoek zijn naar feiten over Pokemon-personages en dan sterk afhankelijk zijn van externe bronnen voor prijsinformatie. komt er eindelijk een einde aan!

Voor de volgende fase van ons project moesten we scans vinden zonder watermerk. Deze kaarten hebben vaak een logo of andere markeringen die het ontwerp kunnen verstoren en het moeilijk maken voor verzamelaars die ongewijzigde sets van elk type kaart willen zoals ze in Japan uitkomen; dit is waar je enkele verschillen zult zien tussen wat er overzee beschikbaar is en wat er plaatselijk beschikbaar is, grotendeels omdat er hier Regionale Kampioenschappen zijn die regelen hoeveel exemplaren elke speler per set krijgt. We begonnen met alle namen te verzamelen en kwamen later nog eens terug met betere resultaten!