Gym series

DESCRIPTION

Gym Heroes is de naam die is gegeven aan deze zesde hoofduitbreiding van Pokémon Trading Card Game. In Japan werd het uitgebracht als Leaders’ Stadium; voor ons zullen gamers die buiten deze landen wonen echter een geheel nieuwe set krijgen met Generation I Pokemon en enkele beroemde sportschoolleiders uit de Kanto-regio!

De Engelse uitbreiding Gym Heroes werd uitgebracht op 14 augustus 2000, terwijl de Japanse versie met alles erop en eraan om dingen interessanter te maken voor spelers iets meer dan 2 jaar eerder in 1998 uitkwam. Deze vermenging van culturen zorgt voor een plezierige ervaring die een uitdaging kan zijn soms maar altijd spannend!

De Pokemon Gym series-kaart is een van de waardevolle kaarten. Als je je wilt verdiepen in het verzamelen van kaarten of de waarde van je verzameling wilt leren kennen, dan is Pikazon.nl de perfecte bron voor jou. Met het huidige aanbod en de marktwaarde kunt u weloverwogen beslissingen nemen over uw collectie en de potentiële waarde ervan. Dus of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, kijk vandaag nog op Pikazon.nl!