Black & White series

DESCRIPTION

De eerste grote uitbreiding in jaren, Black & White, is de naam die wordt gegeven aan de twee dubbele uitbreidingspakketten die een van Pokémon’s meest recente tijdperkblokken vormen. In Japan werden ze uitgebracht onder de namen ‘Black Collection’ en ‘White Collection’, maar internationaal kennen we ze beter van hun Amerikaanse vertaling: BW Era!

Gebaseerd op de populaire videogameserie, is Pokémon Black and White veranderd in een ruilkaartspel voor alle fans die er zijn! In deze nieuwe uitbreiding begint alles opnieuw met alleen monsters van Gen V. De Engelse versie werd uitgebracht op 25 april terwijl Japanse gamers moesten wachten tot 17 december, maar nu kunnen ze deze geweldige kaarten op elk moment in handen krijgen.

Pokemon-kaarten uit de Black & White-serie zijn een waardevolle aanwinst voor elke Pokemon-verzameling. Ze werden uitgebracht in 2011 en bevatten enkele van de meest populaire personages in de animatieserie. Als je je kaarten wilt verkopen of ruilen, controleer dan de grootste Pokemon-kaartendatabase van Nederland in Pikazon voor de meest nauwkeurige waarde.