Plasma Blast

DESCRIPTION

De Plasma Blast-uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game is gebaseerd op Black and White 2, met nieuwe generaties V-personages. De speler moet een team vormen tegen Teamplasma of het tegen elkaar opnemen in een totale strijd tussen goed bevriende Trainers die hun respectievelijke gekleurde energie-type wapens genaamd Solgaleo (zwart) en galektype gebruiken terwijl ze Genesect als je geheime wapen gebruiken!

Begin je Pokemon reis met de Plasma Blast set! De set bevat kaarten uit de populaire Black en White series van de Pokemon anime. Met krachtige nieuwe kaarten en artwork is de Plasma Blast set een geweldige manier om te beginnen in de wereld van Pokemon. De set bevat kaarten van populaire personages zoals Pikachu, Charmander, Squirtle en Bulbasaur.

Naast onze grote selectie, bieden wij ook concurrerende prijzen op al onze Plasma Blast sets. We weten dat verzamelaars altijd op zoek zijn naar een goede deal, dus we zorgen ervoor dat we de best mogelijke prijzen bieden voor al onze sets. Als je klaar bent om je verzameling naar het volgende niveau te brengen, of als je gewoon op zoek bent naar de beste aanbiedingen voor Plasma Blast sets, ga dan vandaag nog naar Pikazon.nl !