Emerging Powers

DESCRIPTION

Welkom bij Pikazon.nl, de toonaangevende online winkel voor alles wat met Pokemon te maken heeft! Vandaag zijn we verheugd onze gewaardeerde klanten de Emerging Powers set Pokemon kaarten aan te bieden, een van de populairste en meest gevraagde sets die er zijn!

Emerging Powers is de volgende grote uitbreiding voor fans van Pokémon Trading Card Game! Het is gebaseerd op zwart en wit, met alle nieuwe Generation V-monsters en enkele zeer zeldzame kaarten van Blue. De set wordt binnenkort in Amerika uitgebracht, dus houd je ogen open als je deze geweldige toevoegingen aan je collectie wilt voordat iedereen ze ook krijgt!

Deze set is perfect voor elke fan van de Pokemon serie, want hij bevat een grote verscheidenheid aan zowel gewone als zeldzame kaarten, met een aantal van de populairste Pokemon personages! Of je nu je verzameling wilt beginnen of aanvullen, de Emerging Powers set is een must-have voor elke echte fan!

Behalve dat deze kaarten zeer verzamelwaardig zijn, zijn het ook waardevolle investeringen, want ze blijven mettertijd in waarde stijgen! Mis dus niet je kans om deze felbegeerde set in handen te krijgen – bestel nu zolang de voorraad strekt! Bedankt voor je keuze voor Pikazon.nl – we weten dat je niet teleurgesteld zult zijn!