Dragon Vault

DESCRIPTION

De eerste set van de nieuwe Pokémon Card Game, Dragon Vault genaamd, is een uitbreiding voor Black and White. Het werd uitgebracht in Japan als Dragon Selection; Daar werd het pas wereldwijd bekend bij spelers nadat vorig jaar de Engelse vertaling uitkwam met ook andere talen zoals Frans of Spaans bovenaan!

Heb je een set Pokemon-kaarten in Dragon Vault? Als dat zo is, vraagt ​​u zich misschien af ​​wat ze waard zijn. Bij Pikazon kunnen we je helpen de waarde van je kaart te bepalen. De Dragon Vault is een speciale set Pokemon-kaarten die in 2006 is uitgebracht. Het bevat enkele van de zeldzaamste en krachtigste kaarten in het spel, waardoor het zeer gewild is bij verzamelaars.

Als u overweegt uw Dragon Vault-kaarten te verkopen of te kopen, kunnen we u een gratis waardebepaling geven en u helpen de beste prijs ervoor te krijgen. We hebben een uitgebreid netwerk van inkopers die altijd op zoek zijn naar zeldzame en waardevolle kaarten, zodat u zeker bent van een eerlijke prijs voor uw verzameling. Bezoek onze website Pikazon.nl of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de waarde van je Pokemon Dragon Vault-kaartenset. Wij helpen u graag verder.