Legends Awakened

DESCRIPTION

Hebt u de Legends Awakened set Pokemon kaarten? Wel, als dat zo is, dan zit u misschien op een goudmijn! De Legends Awakened set Pokemon kaarten is een zeer verzamelbare set, en de waarde ervan is de laatste jaren gestegen.

Legends Awakened is een naam die is gegeven aan de zesde hoofduitbreiding van Pokémon Trading Card Game. In Japan werd het uitgebracht als Cry from Mysterious en Temple Of Anger dubbele uitbreidingen die het vijfde blok vormen in DP Era-gameplay met Generation IV-legendes Heatran & Regigias die daar ook verschijnen!

Als u uw Legends Awakened set Pokemon kaarten wilt verkopen, dan is Pikazon.nl de perfecte plaats voor u! Wij zijn de toonaangevende online winkel voor het kopen en verkopen van verzamelkaarten, en wij zijn gespecialiseerd in zeldzame en waardevolle sets zoals de Legends Awakened set van Pokemon kaarten.

Wij bieden de hoogste prijs voor uw Legends Awakened set Pokemon kaarten, en wij hebben een groot netwerk van verzamelaars die altijd op zoek zijn naar zeldzame en waardevolle sets zoals deze. Wacht dus niet langer, maar verkoop uw Legends Awakened set Pokemon kaarten vandaag nog bij Pikazon.nl!