Emerald

DESCRIPTION

De Pokemon Emerald-kaartenset is een van de meest populaire en erkende kaartcollecties ter wereld. De personages, het artwork en de verhaallijn van de Pokemon-serie hebben al generaties lang kinderen en volwassenen geboeid. De Emerald Set is het derde en laatste deel van de originele Pokemon-kaartspeltrilogie.

De naam EX Emerald is gegeven aan de negende hoofduitbreiding in serie. Het heeft geen equivalente Japanse versie omdat het gebaseerd is op Pokémon Emerald, met Generation III Pocket Monsters. Deze set werd rond 2005 uitgebracht met onder andere Quick Construction Packs en Master Kit; het belangrijkste zijn echter die PCG-P-promotiekaarten die spelers iets extra’s gaven als ze speelden!

Als je een fan bent van Pokemon, dan weet je dat de Emerald-set een must-have is voor elke verzameling. En als je Pokemon-kaarten wilt gaan verzamelen, is de Emerald-set de perfecte plek om te beginnen. Dit zijn niet alleen enkele van de meest iconische kaarten in de hele serie, maar ook erg waardevol. Dus of je nu alles wilt vastleggen of gewoon wilt investeren in een stukje gamegeschiedenis, Pikazon.nl heeft alles wat je nodig hebt om de Emerald-set te bemachtigen.