Hidden Legends

DESCRIPTION

Als u een fan bent van het Pokmon Trading Card Game, dan weet u dat de Hidden Legends set een van de meest waardevolle en zeldzame kaartensets is die er zijn. En nu kunt u te weten komen hoe waardevol uw set is met de Hidden Legends Set Value Checker van Pikazon.

EX Hidden Legends is de vijfde hoofduitbreiding van deze EX-serie. Het werd uitgebracht in Japan als Undone Seal, en het bevat Gen III Pokémon of wat we “legenden” noemen, waaronder Regirock, Xerxsis enz., met hun overeenkomstige titanen: regice & equity versterken de beveiliging; plus last but not least is er Registeel die helpt om het evenwicht tussen beide partijen te bewaren, zelfs als ze naar elkaar worden uitgejouwd!

U zult niet alleen een geschatte waarde voor uw kaarten kunnen krijgen, maar u zult ook alles te weten kunnen komen over prijzen, kopen en verkopen van zeldzame of waardevolle Pokmon kaarten. Dus of u nu geld wilt verdienen aan uw verzameling of gewoon op de hoogte wilt blijven van de huidige marktwaarde van deze kaarten, Pikazon heeft het voor u.