Legend Maker

DESCRIPTION

De Pokemon Legend Maker-kaartenset is een must-have voor elke serieuze Pokemon-fan of -verzamelaar. Deze zeldzame en waardevolle set bevat een aantal zeer gewilde kaarten, waaronder de felbegeerde Charizard-kaart. Met prachtige illustraties en een uniek kaartontwerp is de Legend Maker-set zeker een opvallende toevoeging aan je verzameling.

De twaalfde hoofduitbreiding van de EX-serie, EX Legend Maker, bevat generatie III Pokémon en Mew. Het werd in Japan uitgebracht als Mirage Forest – Fifth Campaign Set (PCG-tijdperk) waar spelers veel nieuwe legendarische spelers kunnen vinden om aan hun collecties toe te voegen met kaarten die al eerder beschikbaar waren, zoals Garchomp of Machamp!

Als je serieuze waarde aan je verzameling wilt toevoegen, dan is dit de set voor jou. De Legend Maker-set zit boordevol krachtige kaarten die zeker indruk zullen maken op elke Pokemon-fan. Of je nu waarde wilt toevoegen aan je verzameling of gewoon een aantal van de meest indrukwekkende Pokemon-kaarten wilt bezitten, de Legend Maker-set is een must-have. Dus wacht niet langer – bestel de jouwe vandaag op Pikazon!