Sandstorm

DESCRIPTION

Als u een fan bent van de Pokemon franchise, dan weet u dat de Sandstorm set een van de meest populaire en waardevolle kaartensets is die er zijn. En als u zeldzame of waardevolle Pokemon kaarten wilt kopen of verkopen, dan bent u bij Pikazon aan het juiste adres. Wij bieden een grote verscheidenheid aan zeldzame en waardevolle kaarten, waaronder de Sandstorm set, tegen onverslaanbare prijzen.

EX Sandstorm is de tweede uitbreiding van een spannend nieuw tijdperk voor Pokémon Trading Card Game-meesters. Net als zijn Japanse tegenhanger, “Miracle Of The Desert”, bevat deze set Generation III-monsters die alleen in Ruby en Sapphire te vinden zijn – de eerste keer dat deze games zijn vertegenwoordigd op elk niveau of dekniveaus sinds delinquentie meer dan twee decennia werd geïntroduceerd geleden!

De waarde van de Sandstorm set is in de loop der jaren sterk gestegen, waardoor het een goede investering is voor elke Pokemon fan. Als u zeldzame of waardevolle Pokemon kaarten wilt kopen of verkopen, dan bent u bij Pikazon aan het juiste adres. Wij bieden een grote verscheidenheid aan zeldzame en waardevolle kaarten, waaronder de Sandstorm set, tegen onverslaanbare prijzen.