Team Rocket Returns

DESCRIPTION

Bent u op zoek naar een collectie die alleen maar in waarde zal stijgen? De Pokemon Team Rocket Returns-kaartenset is precies wat je nodig hebt! Deze speciale set is zeer gewild bij Pokemon-fans en -verzamelaars vanwege zijn unieke kaarten en zeldzame kunstwerken.

De EX Team Rocket Returns-uitbreiding heeft de naam gekregen van een populaire popcultuurfranchise. In Japan heet deze nieuwe set Rocket Gang Strikes Back en speelt zich af in een tijdlijn waarin TeamRocket eindelijk terugkeert naar zijn oorspronkelijke status – goud of zilver (afhankelijk van welke versie je speelt). Deze keer zijn er zowel Gen 1 Pokémon als monsters van de 2e generatie op deze kaarten; waardoor het één grote mix-puree is tussen allerlei soorten!

Elke kaart in de set is zorgvuldig ontworpen en gemaakt, waardoor het een echt speciale set is om te bezitten. Of je nu je persoonlijke verzameling wilt uitbreiden of later winst wilt maken, deze set kaarten zal zeker indruk maken. Mis je kans niet om deze limited edition set te bezitten – bestel nu op Pikazon.nl!