Neo Destiny

DESCRIPTION

Zoek je een betrouwbare en vertrouwde bron voor Pokemon kaarten van hoge kwaliteit? Zoek niet verder dan de online winkel van Pikazon! Onze Neo Destiny set is perfect voor zowel verzamelaars als nieuwkomers, en biedt een grote verscheidenheid aan zeldzame en waardevolle kaarten om uit te kiezen.

De naam van deze uitbreiding is een verwijzing naar hoe elke kaart in de set is geformatteerd volgens het bijbehorende spel. Er zijn bijvoorbeeld gouden kaarten met ‘Neo Destiny’ erop gedrukt en zilveren kaarten met ‘Duisternis’. Er zijn ook twee versies genaamd Light – die werd uitgebracht als deel één voordat ze werd gevolgd door een andere versie die gewoon bekend was op de Japanse markten in het algemeen: Civilization Of Light t’.

Of je nu losse kaarten zoekt of een hele set, wij hebben wat je nodig hebt. Ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte kaarten voor je verzameling te vinden, en onze gebruiksvriendelijke website maakt het je gemakkelijk de gewenste kaarten te bekijken en te kopen.