Rising Rivals

DESCRIPTION

De Pokemon Rising Rivals-kaartenset is een geweldige manier om de wereld van het verzamelen van Pokemon te betreden. De kaarten zijn waardevol en zeldzaam, waardoor ze een goede investering zijn voor elke Pokemon-fan. Pikazon is de perfecte plek om de waarde van je Pokemon Rising Rivals-kaartenset te testen en alles te leren over hoe je ze kunt kopen en verkopen.

De Platinum Series is een set van drie Pokémon Trading Card Game-uitbreidingen die in Japan zijn uitgebracht. De tweede uitbreiding, Rising Rivals, kreeg de titel Bond’s to End Of Time en bevat Generation IV-personages zoals die van Sinnoh League-sportscholen of gevechten met zijn leiders – de laatste strijd is op hun hoofdkwartier waar je ze allemaal moet verslaan!

We bieden een zoekmachine die u kan helpen het meeste uit uw collectie te halen en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke prijs voor uw kaart krijgt. Wil je dus beginnen met het verzamelen van Pokemon-kaarten of je bestaande verzameling uitbreiden, kijk dan eerst eens bij Pikazon.nl!