POP Series 5

DESCRIPTION

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor de Pokemon fan in je leven? Pikazon heeft precies wat je nodig hebt – de POP Series 5 set Pokemon kaarten! Deze levendige en kleurrijke set bevat een aantal van de meest populaire en waardevolle Pokemon kaarten die er zijn, waardoor het een must-have is voor de collectie van elke fan.

De laatste twee ongrijpbare Eeveelutions zijn eindelijk hier! De POP Series 5 Promotieset is uitgebracht en bevat enkele van de laatste promotiekaarten voor Pokémon Organised Play. Met deze set hebben we een einde gemaakt aan eenmalige releases in het Engels die alleen beschikbaar waren op evenementen of via trekkingen; nu zullen al je avonturen plaatsvinden met deze geweldige wezens op het podium (of Battlefriend).

Pikachu, Charmander, Squirtle, Bulbasaur, en nog veel meer van je favoriete Pokemon zijn allemaal te zien in deze spannende set. Elke kaart is zorgvuldig gemaakt en gedrukt op papier van hoge kwaliteit, waardoor ze een plezier zijn om te verzamelen en te laten zien. Met zo’n grote verscheidenheid aan kaarten om uit te kiezen, zit er voor elke Pokemon fan wel iets in deze set!