POP Series 6

DESCRIPTION

Op zoek naar een leuke en unieke manier om je favoriete Pokemon-kaarten te verzamelen? Bekijk dan de POP Series 6 set van Pikazon! Deze set bevat verschillende populaire en waardevolle Pokemon-kaarten die zeldzaam zijn, perfect voor elke fan of verzamelaar.

De POP Series 6 was een promotieset met kaarten uit de DP-serie, aangezien Diamond en Pearl al in juli uitkwamen. Het bevatte ook veel nieuwe soorten Pokémon die nog niet eerder of tijdens de releasedatums van deze games waren gezien, wat deze specifieke verzameling zeer intrigerend maakte voor spelers die net begonnen met hun reis door Kanto!

Met de release van POP Series 6 was er een grotere vraag naar Japanse promokaarten. Twee van de 17 kaarten zijn echter geen herdrukken van een van de DP-series; dit betekende dat alleen Pikachu en Gible beschikbaar waren in niet-omkeerbare kleuren (de andere waren herdrukbaar).

Elke kaart in de set is zorgvuldig geselecteerd op staat en zeldzaamheid, dus je kunt er zeker van zijn dat je alleen de beste beschikbare kaarten ontvangt. Deze set wordt geleverd met een handige opbergmap om je kaarten veilig en georganiseerd te bewaren, zodat je je verzameling gemakkelijk kunt uitbreiden.