POP Series 7

DESCRIPTION

Op zoek naar een leuke en waardevolle manier om je vrije tijd door te brengen? Zoek dan niet verder dan de Pokemon POP Series 7 kaartenset! Bij Pikazon garanderen we dat je zeldzame kaarten in deze set zult vinden, dus je kunt er zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt.

De tweede set van het Pokémon Organised Play-programma, POP Series 7 genaamd, is er! Het volgt de trend met voorgaande jaren door zeven kaarten te bevatten van elk Dialga LV.X Geconstrueerd Standaard Deck en Palkia LV X Geconstrueerd Standaard Decks (beide uitgebracht naast Shining Darkness). De nieuwste set Pokémon-kaarten die wordt uitgebracht, zijn die van Magmortar vs Electivire Deck Kit. Deze omvatten Acerola’s Latias, Delibird’s Latios en Gigalith’s Horsea allemaal in uitstekende staat!

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, de POP Series 7-set is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar enkele van de best beoordeelde kaarten. Waar wacht je op? Ga vandaag nog aan de slag en kijk hoeveel uw verzameling waard is!