POP Series 8

DESCRIPTION

De POP Serie 8 set Pokemon kaarten is de nieuwste en beste manier om je favoriete Pokemon wezens te verzamelen! Deze set heeft gloednieuwe illustraties en folies, waardoor het een must-have is voor elke Pokemon fan! Elke kaart in de set heeft ook een zeldzaamheidsniveau, zodat je kunt ruilen en verzamelen met vrienden om je verzameling compleet te maken!

De derde set in het Pokémon Organised Play-programma, POP Series 8, volgt een soortgelijke trend als zijn voorganger. Als zodanig bevat het verschillende herdrukken met enkele nieuwe kaarten in de mix! Al deze aanbevolen wezens komen uit de Japanse DP-P-promotiekaartcollectie en zijn te vinden in deze nieuwste sponsorovereenkomst tussen Nintendo-promoties hier op aarde!

Er zijn echter geen waarzeggers nodig omdat je al weet wat je toekomst in petto heeft als je iemand kiest die bij hen hoort… of misschien zal iemand anders in plaats daarvan geluk hebben? De POP Series 8-packs bevatten ook een Energy-kaart in het licht van het seizoen 2008-2009, dat zich richt op alles wat met energie te maken heeft. Dit brengt ons tot 3 kaarten per pakket!

De POP Series 8 set Pokemon kaarten is niet alleen geweldig voor verzamelaars, maar ook perfect voor spelers van alle niveaus! Of je nu net begint of een doorgewinterde veteraan bent, deze set heeft voor ieder wat wils! Dus waar wacht je nog op? Begin je verzameling vandaag nog bij Pikazon!