Cosmic Eclipse

DESCRIPTION

Als je een fan bent van Pokemon, wil je de Cosmic Eclipse-kaartenset op Pikazon eens bekijken. Deze set zit boordevol zeldzame en krachtige kaarten die je verzameling nog indrukwekkender zullen maken. Met zoveel nieuwe en opwindende kaarten om te verzamelen, zal de Cosmic Eclipse-set zeker resoneren met Pokemon-fans van alle leeftijden.

De naam van deze uitbreiding, Cosmic Eclipse, is een hele goede naam. Dit is de twaalfde en laatste grote release in wat we “The Sun & Moon Series” noemen. De Japanse versie werd uitgebracht als Alter Genesis, wat alternatieve aarde of nieuwe oorsprong voor onze wereld betekent; het bevat Generation VII Pokemon zoals die te vinden zijn op Ultra Sun en Moon!

Een van de coolste dingen aan de Cosmic Eclipse-set is dat het een nieuwe monteur introduceert genaamd “tag team GX” waarmee je twee Pokemon kunt samenwerken om een ​​enorme aanval uit te voeren die zeker de Pokemon van je tegenstander zal uitschakelen. . De “tag team GX”-monteur zal zeker een geheel nieuwe dimensie aan het spel toevoegen, waardoor het nog leuker en boeiender wordt.