Crimson Invasion

DESCRIPTION

Welkom bij Pikazon, de online winkel voor al uw Pokemon benodigdheden! Onze nieuwste aanwinst is de Crimson Invasion set, die krachtige kaarten bevat voor elke verzameling. Of u nu een nieuwe speler bent die net begint, of een doorgewinterde trainer die wat vuurkracht aan zijn deck wil toevoegen, deze kaarten zullen zeker een grote impact hebben.

De naam van deze uitbreiding is een knipoog naar de bloedrode luchten die vaak de verstoringen van het zonnestelsel markeren. Dit soort gebeurtenissen wordt meestal veroorzaakt door Ultra Beasts en andere krachtige Shadow-Lynn-soorten, waardoor ze allerlei soorten angst onder mensen veroorzaken omdat ze geen idee hebben hoe gevaarlijk deze wezens werkelijk kunnen zijn! Deze game speelt zich af in de nieuwste generatie Pokémon, met allemaal nieuwe gezichten en soorten. De Engelse uitbreiding werd op 3 november uitgebracht, terwijl Japanse spelers er vanaf 15 september toegang toe hadden!

De Crimson Invasion set bevat meer dan 100 kaarten, elk met zijn eigen unieke mogelijkheden en sterktes. Er zijn zowel gewone als zeldzame kaarten beschikbaar, dus er is voor elk wat wils. Met zo’n grote verscheidenheid aan kaarten om uit te kiezen, zult u elk soort kaartspel kunnen bouwen dat u maar wilt. En met krachtige nieuwe kaarten als Silvally-GX en Lycanroc-GX zult u elke uitdager aankunnen.