Detective Pikachu

DESCRIPTION

Hebt u een set Detective Pikachu Pokemonkaarten? Zo ja, dan hebt u een waardevolle verzameling! De Pikazon online winkel is de beste plaats om de waarde van uw kaarten te leren kennen. Wij hebben een breed scala aan prijzen voor verschillende sets kaarten, en onze experts kunnen u helpen om het meeste geld voor uw verzameling te krijgen.

De Detective Pikachu-uitbreiding van de Sun & Moon-serie is een speciale traktatie voor die-hard fans die niet konden wachten tot oktober. Het werd in afwachting uitgebracht, met een kunststijl die is overgenomen van een van de beste studio’s voor visuele effecten in Groot-Brittannië – Moving Picture Company (MPC) en Framestore-. De 3D-personages verschijnen op kaarten die speciaal zijn gemaakt om bij hun uiterlijk te passen in deze live-actiefilm!

Of u nu uw Detective Pikachu set wilt verkopen of er gewoon meer over wilt weten, Pikazon is de perfecte plaats voor u. Wij hebben een breed scala aan Detective Pikachu sets beschikbaar, en onze experts kunnen u helpen de juiste set voor u te kiezen. Wij bieden ook een 100% tevredenheidsgarantie op al onze producten, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke waarde voor uw geld krijgt.