Hidden Fates

DESCRIPTION

De nieuwe verborgen Pokemon-kaartenset is de perfecte keuze voor verzamelaars en fans van de populaire Pokemon-serie. Deze set bevat een aantal zeldzame en zeer gewilde kaarten, waaronder glanzende versies van favoriete Pokemon. Elke kaart is individueel genummerd, waardoor deze set een waar collectors item is.

Hidden Fate is een speciale uitbreiding van de serie zon en maan waarin je veel nieuwe geweldige kaarten zult vinden. Het werd uitgebracht als GX Ultra Shiny, de twaalfde subset van dit tijdperk met de achtste superexplosieve impact die Europa vóór Noord-Amerika uitbracht, dus we weten nog niet wat er aan de hand is, maar het ziet er best geweldig uit!

Of je nu een doorgewinterde Pokemon-kaartspeler bent of net begint, de Hidden Fates-set is een must-have voor elke fan van de franchise. Met zeldzame kaarten en aandacht voor detail zal deze set zelfs de meest veeleisende verzamelaar tevreden stellen. Bestel je set vandaag nog bij Pikazon, die deze set van hun favorieten al hebben besteld voor al hun Pokemon-kaarten.