Shiny Vault

DESCRIPTION

De Shiny Vault set is een verzameling waardevolle en zeldzame premium Pokemon-kaarten. Deze set is ideaal voor elke Pokemon-fan of -verzamelaar, omdat deze enkele van de meest gewilde kaarten ter wereld bevat. Elke Pokemon-kaart in de set is vakkundig gemaakt, met prachtige glanzende foliedetails waardoor ze zich onderscheiden van de rest.

De nieuwe uitbreiding, Shining Fates, werd uitgebracht op 19 februari en is vergelijkbaar met eerdere speciale uitbreidingen zoals Champion’s Path, waar boosterpacks alleen beschikbaar zijn in speciaal gemarkeerde producten. , maar specifieke kaarten waren aanwezig in het V Battle Deck van vorig jaar: Venus tegen Blastoise!

De Japanse subset Shiny Star V wordt gecombineerd met de Venusaur Starter Kit en Blastoise vMAX om de uitbreiding The Shining Fates te vormen. Er zijn 122 kaarten in deze specifieke set, die afkomstig kunnen zijn van een boosterpack of die kunnen worden gevonden in een van de drie verschillende Prerelease Packs die zijn uitgebracht vóór 31 oktober 2016, toen ze legaal werden om te spelen. !

Met deze set kun je de waarde van elke kaart direct bij Pikazon opzoeken en controleren – waardoor het gemakkelijk wordt om je verzameling bij te houden. Met zoveel detail en aandacht voor elke kaart, is de Pikazon Shiny Vault-set een must-have voor elke serieuze Pokemon-fan.