Sun & Moon

DESCRIPTION

Op zoek naar een leuke en boeiende manier om Pokemon-kaarten te verzamelen? Zoek niet verder dan de Sun and Moon Pokemon-kaartenset! Deze set bevat diverse zeldzame Pokemon kaarten, waaronder al je favoriete kaarten uit het spel Sun and Moon. Elke kaart is prachtig ontworpen, met levendige kleuren en afbeeldingen.

Met de release van Sun & Moon maken fans kennis met een geheel nieuw tijdperk in het spelen van de Pokémon Trading Card Game. Het eerste uitbreidingsblok voor deze serie werd uitgebracht als twee afzonderlijke dubbele uitbreidingen: Collection Sun en Collection Moon, die samen het zogenaamde “tijdperk” hier op aarde vormen – sorry Pluto!

De nieuwe uitbreiding voor Pokémon Sun en Moon is eindelijk hier! Deze keer kun je de kracht van Solgaleo of Lunala gebruiken. De Engelse versie werd uitgebracht op 3 februari, terwijl Japanse spelers toegang hebben vanaf 9 december 2016 – dus mis het niet als deze enorme update je interesseert!!!

En met zoveel verschillende Pokemon om te verzamelen, zul je urenlang plezier hebben om ze allemaal te vangen! Bovendien kun je de waarde van je kaart controleren met behulp van de zoekmachine van Pikazon, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je het meeste uit je verzameling haalt. Waar wacht je op? Begin vandaag nog aan je reis om Pokemon Master te worden met het Pokemon Sun en Moon kaartspel!