Team Up

DESCRIPTION

Wil je wat vuurkracht toevoegen aan je verzameling Pokemon-kaarten? Kijk dan eens bij het opzetten van Team Up! Deze set Pokemon-kaarten zit boordevol krachtige wezens en opwindende nieuwe mechanica die je volgende gevecht zeker zullen verlevendigen.

Team Up is een nieuwe uitbreiding voor de Sun & Moon-serie van Pokémon Trading Card Game. In Japan is het uitgebracht als Tag Bolt en speelt het zich af in op Generation I gebaseerde werelden die vergelijkbaar zijn met Let’s Go! of Eevee!. De Kanto-regio zal met deze release op 16 januari beschikbaar zijn bij deelnemende retailers in Azië-Pacific-markten, zoals Taiwanese die eerder vandaag (vrijdag) al voorbestellingen zijn begonnen te accepteren.

In het hart van de set zijn de nieuwe Tag Team-kaarten, met Pokemon-paren die samenwerken in de strijd. Deze kaarten zullen verzamelaars en spelers zeker bevallen. Daarnaast bevat de set verschillende Trainerkaarten en Energiekaarten die je helpen je tegenstanders uit te schakelen. Waar wacht je op? Haal vandaag nog een Team Up op en geef je verzameling een boost bij Pikazon!