Ultra Prism

DESCRIPTION

Op zoek naar een leuk en verzamelbaar kaartspel waar iedereen van kan genieten? Zoek dan niet verder dan de Pokemon Ultra Prism-kaartenset bij Pikazon! Deze geweldige set bevat Pikachu, Eevee, Magikarp en meer van je favoriete Pokemon in verbluffend nieuw artwork.

Ultra Prism is een krachtige machine die zonnen en maan in andere dingen kan veranderen. De vijfde hoofduitbreiding van deze serie werd in Japan uitgebracht als “Ultra Sun”, die alle nieuwe kaarten bevat om met spelers te ruilen, terwijl Moon internationaal wordt vertaald om daar ook deel uit te maken van de Engelstalige versie genaamd ‘Sun’!

De uitbreiding zal nieuwe Pokémon bevatten, waaronder die van generatie zeven. Het is gebaseerd op de Japanse releasedatum van 8 december 2017 en wordt geleverd met twee versies: een voor Engelstaligen, terwijl andere kunnen kiezen tussen Japanse of tweetalige menu’s, afhankelijk van hun moedertaalvoorkeur!

Elke kaart is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeker bestand tegen de zwaarste gevechten. En met onze exclusieve online prijzen, kunt u er zeker van zijn dat u het product krijgt dat het beste bij uw portemonnee past. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog de Pokemon Ultra Prism kaartenset!