Unbroken Bonds

DESCRIPTION

Als je op zoek bent naar een leuke en verzamelbare manier om van je favoriete Pokemon-personages te genieten, zoek dan niet verder dan de Pokemon Unbroken Bonds-kaartenset! Deze enorme set bevat heel veel verschillende zeldzame kaarten met allerlei favoriete Pokemon van fans, waaronder Pikachu, Mewtwo, Togepi en nog veel meer.

Unbroken Bonds is de naam die wordt gegeven aan deze 10e hoofduitbreiding van Pokémon Trading Card Game. In Japan werd het uitgebracht als Double Blaze, wat logisch is omdat deze kaarten zijn gebaseerd op Ultra Sun en Moon (of gewoon het oude “Ultra”) samen met Let’s Go Pikachu!. De titel Generation VII-wezens verwijst ook naar degenen die zijn geboren sinds 1996 toen videogames voor het eerst in die regio uitkwamen!

De kaarten zijn ook gelabeld met hun Pikazon-waarde, zodat je de waarde van je verzameling kunt bijhouden. Of je nu een doorgewinterde Pokemon-fan bent of net begint met de franchise, de Unbroken Bonds-set is een geweldige manier om wat opwinding aan je verzameling toe te voegen!