Unified Minds

DESCRIPTION

De Pokemon Unified Minds-kaartenset is de perfecte manier om enkele van de zeldzaamste Pokemon-kaarten te bemachtigen die momenteel beschikbaar zijn. Deze set bevat kaarten voor Garchomp, Ultra Necrozma, Machamp, Detective Pikachu en meer. Elke kaart is zorgvuldig ontworpen en gedrukt op hoogwaardig karton, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke Pokemon-collectie.

De naam van deze nieuwe uitbreiding is Unified Minds en is gebaseerd op de wondere wereld die is gecreëerd door Pokémon Ultra Sun & Moon. Met veel veranderingen van Generatie VI naar VII, inclusief gloednieuwe toevoegingen zoals Alola Forme Munchlax (of wat dan ook), kun je nog steeds al je favoriete momenten beleven met deze geweldige games!

Of je nu een doorgewinterde trainer bent of net begint, de Unified Minds-set is een must-have voor iedereen die iets aan zijn collectie wil toevoegen. Deze kaarten zullen in de loop van de tijd zeker in waarde stijgen, dus mis uw kans om ze nu te krijgen niet. Plaats vandaag je bestelling bij Pikazon om de ultieme Pokemon-meester te worden!