Astral Radiance

DESCRIPTION

Astral Radiance is een uitgebreide verzameling kaarten die kunnen worden gebruikt om het populaire ruilkaartspelCube te spelen. De set bevat Japanse uitbreidingssets zoals Time Gazer en Space Juggler, evenals andere ZELDZAME verzamelaarsedelstenen uit de Battle-regio-subset, VSTAR Starter Set en ook enkele promotionele items!

De met het zwaard zwaaiende houders van de titel ‘Shield Of Hope’ komen uit het land Novitate. Deze nieuwe uitbreiding brengt een aantal ongelooflijke nieuwe tools voor het bouwen van kaarten met zich mee die zeker je manier van spelen zullen veranderen! In Japan werd dit uitgebracht als deel twee – Time Gazer & Space Juggler vormen samen 10e uitbreiding/tijdperk dat gewoon bekend staat als ‘The Sword And Shield’.

Wees de allerbeste met je eigen Astral Radiance set Pokemon kaarten! Met de geavanceerde zoekfunctie van Pikazon kun je de waarde van je kaarten leren kennen en in een mum van tijd een meester-trainer worden. Met miljoenen kaarten om uit te kiezen, kun je het perfecte deck samenstellen voor Battling, Trainer Challenges en meer. Begin dus vandaag nog met je verzameling en laat de pret beginnen!