Celebrations

DESCRIPTION

De Celebrations-uitbreiding werd uitgebracht op 8 oktober 2021. Net als eerdere speciale uitbreidingen, zoals Shining Fates en Champion’s Path, was deze alleen te vinden in merchandise van specifieke merken, maar deze keer zijn er twee verschillende versies van de release: 25th Anniversary Collection die uitkwam slechts enkele dagen later op 22 oktober!

De nieuwe sets van Nintendo zijn een must-have voor elke Pokémon-fan, omdat ze een aantal van de beroemdste en krachtigste wezens in alle creaties bevatten. De originele serie was op zichzelf al vol, maar deze twee pakketten bieden iets speciaals met hun selectie van nieuwere titels zoals Sword & Shield-cameo’s of het opnieuw bezoeken van klassieke concepten zoals Charizard, die bijgewerkte mechanica heeft gekregen om hem nog verwoestender dan ooit te maken!

Maak kennis met de Celebrations set Pokemon kaarten! Deze geweldige set bevat een aantal van de meest iconische en waardevolle Pokemon kaarten die er bestaan, perfect voor een echte Pokefan’s collectie. Met Pikazon geavanceerde zoekfunctie kun je gemakkelijk zien hoeveel elke kaart waard is, waardoor het makkelijk is om de waarde van je set op te bouwen. Of je nu op zoek bent om zeldzame en krachtige kaarten aan je deck toe te voegen, of je gewoon wilt vergapen aan hun schoonheid, de Celebrations set is een must-have voor elke serieuze Pokemon fan. Dus wacht niet langer en bestel je set vandaag nog!