Fusion Strike

DESCRIPTION

In de Pokémon Trading Card Game is Fusion Strike een soort uitbreiding. Het werd uitgebracht op 12 november in Japan en 24 september voor Noord-Amerika – de releasedatum van de acht belangrijkste series! De nieuwe set brengt 80 kaarten samen die allemaal fusies zijn tussen verschillende buitenaardse wezens zoals Mer Latinos of Dragons; het wordt zeker weer een fantastische toevoeging met een aantal geweldige verrassingen erin verborgen.

Fusion Strike is een merkwaardig nieuw spel met kaarten uit de Japanse uitbreiding High-Class Decks. Er zijn ook verschillende andere sets zoals Eevee Heroes en Skyscraping Perfection die lokaal zijn gelicentieerd voor deze release, maar nog niet zijn gelokaliseerd in Evolving Skies! Bovendien vind je in elk boosterpakket tien willekeurige foliepromo-afbeeldingen om het interessanter te maken dan ooit tevoren – laten we beginnen met wat we tot nu toe weten over deze komende paar releases.

Bent u een echte Pokemon fan? Dan heeft u de Fusion Strike set Pokemon kaarten nodig! Met deze exclusieve set kunt u uw Pokemon verzameling opwaarderen als nooit tevoren. De Pikazon geavanceerde zoekfunctie is de perfecte manier om de waarde van uw Fusion Strike set Pokemon kaarten te controleren. Met een paar klikken kunt u ontdekken welke kaarten het zeldzaamst en het meest waardevol zijn. Begin dus vandaag nog met verzamelen en word de ultieme Pokemon meester!