Pokémon GO

DESCRIPTION

Als je een fan bent van het spel Pokémon GO, weet je dat het verzamelen van zeldzame Pokémon-kaarten een must is. En wat is een betere manier om dit te doen dan met de Pokemon GO-kaartenset? Deze set bevat enkele van de zeldzaamste en meest waardevolle kaarten in het spel, dus u kunt er zeker van zijn dat u een belangrijke waarde aan uw verzameling kunt toevoegen.

De nieuwe Pokémon GO-uitbreiding is een speciale samenwerking tussen de iOS- en Android-game, die verschillende wezens bevat die je in de game kunt tegenkomen met handgetekende illustraties of fotorealistische afbeeldingen. Ondersteuning voor deze specifieke set komt van de respectieve TCG-tegenhangers van beide sets: VGCM-serie op kaarten met Coutouch-aanvalskrachten, terwijl VCIP Star-represailles heeft in plaats van sterren om aan te geven hoe ver ze zijn gegaan tijdens gevechten zoals hun Trainer!

Maar het gaat niet alleen om de waarde van deze kaarten – het gaat om de spanning van de jacht. De geavanceerde zoekfunctie van Pikazon maakt het gemakkelijk om de zeldzaamste kaarten in het kaartspel te vinden, waardoor het gemakkelijk is om die ongrijpbare wezens op te sporen. Dus of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, de Pokémon GO-kaartenset is een must-have voor elke fan van het spel.