Rebel Clash

DESCRIPTION

De tweede uitbreiding van de Sword & Shield-serie van Pokémon TCG werd in Japan uitgebracht als Rebel Clash. Deze nieuwe set bevat veel kaarten die lijken op de vorige van generatie één of twee, maar met bijgewerkte statistieken en effecten voor degenen die op nieuwere platforms spelen, zoals Ruby/Sapphire-kopieën – wat fans nog een reden geeft waarom ze in dit tijdloze spel zouden moeten investeren!

De nieuwe game gebaseerd op Sword and Shield is aangekondigd! Deze keer kun je de Galar-regio verkennen met je favoriete Generation VIII Pokémon. De releasedatum is 1 mei 2020 voor Engelse spelers, terwijl 6 maart 2020 de Japanse releasedatum zal zijn wanneer Rebel Clash beide sets combineert in één campagnemodus die alle verschillende typen bevat die tot nu toe zijn geïntroduceerd, zoals de VMAX Rising-subset dat ook doet – dus don’ t missen!

De Rebel Clash set voor Pokémon kaarten zit vol zeldzame en waardevolle kaarten die elke fan van de franchise graag in handen zou krijgen. Met de geavanceerde zoekfunctie op Pikazon kunt u gemakkelijk te weten komen hoeveel uw set waard is en vandaag nog beginnen met het verzamelen van de zeldzaamste kaarten. Naar deze nieuwe set wordt door fans en verzamelaars reikhalzend uitgekeken, dus mis uw kans niet om mee te doen met de actie. Bestel nu uw Rebel Clash set!