Shining Fates

DESCRIPTION

De nieuwe uitbreiding, Shining Fates, werd uitgebracht op 19 februari. Het is vergelijkbaar met eerdere speciale uitbreidingen zoals Champion’s Path, waar boosterpacks alleen beschikbaar zijn in speciaal gemarkeerde producten (hoewel specifieke kaarten eerder dit jaar via een geschikt gevechtsdek konden worden verkregen).

De Shining Fates-uitbreiding omvat de Japanse Shiny Star V-subset en de Venusaur- en Blastoise VMAX-startsets. Het heeft ook een speciale set bestaande uit 122 kaarten die zowel in Booster-packs als op zichzelf kunnen worden gevonden; als een kaart uit deze set bij een individuele aankoop is inbegrepen, vervangt deze de Reverse Holofoil-promo tijdens de verwerking zonder extra kosten!

Als Pokemon fan kent u de waarde van een goede Shining Fates set. En met de geavanceerde zoekfunctie van Pikazon kunt u de meest waardevolle kaarten in uw verzameling vinden. Of u nu uw verzameling wilt uitbreiden of gewoon wilt zien wat uw kaarten waard zijn, Pikazon is de perfecte bron. Met onze uitgebreide database van Pokemon kaarten, kunt u er zeker van zijn de zeldzaamste en meest waardevolle kaarten te vinden. Kijk dus vandaag nog op onze site en zie zelf de waarde van uw Shining Fates set.