Vivid Voltage

DESCRIPTION

Vivid Voltage is een krachtige nieuwe uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game. De naam van deze vierde set in de Sword & Shield-serie is veranderd van “Amazing Volt Tackle” in VIVID VOLTAGE, wat de banden onthult met Generation VIII’s Mouse Pokémon Pikachu en Gigantamax-vorm – en het is gebaseerd op één belangrijk detail: dat deze muizen leven hoog in de buurt van elektriciteitspalen!

Om het spel spannender te maken, werden nieuwe soorten kaarten geïntroduceerd. Deze verbazingwekkende wezens staan bekend als “Amazing Pokémon”. Ze bevatten legendarische en mythische Pokemons die te vinden zijn in zowel Engelse als Japanse sets, afhankelijk van waar je woont! Er is ook een exclusieve kaart voor Vivid Voltage-spelers – De legendarische hartslagkrachtset gaat perfect samen met hun eigen unieke tegenhanger die op exact dezelfde tijdspanne (net ervoor) werd uitgebracht.

Hebt u wat nodig is om een Pokemon Master te zijn? Ontdek het met de Vivid Voltage set Pokemon kaarten! Met Pokemon uit de Sinnoh regio, zoals Pikachu en Chimchar, is deze set perfect voor elke fan van de populaire anime serie. Gebruik de geavanceerde zoekfunctie op Pikazon om de waarde van uw kaarten te controleren en de zeldzaamste kaarten te verzamelen! Met Vivid Voltage kunt u in een mum van tijd de ultieme Pokemon Trainer worden!