Evolutions

DESCRIPTION

Evolutions is een set Pokemon kaarten die tot de zeldzaamste en meest waardevolle in heel Pikazon behoren. Als je een Pokemon fan bent, dan is dit een must-have voor je verzameling! De kaarten in deze set zijn enkele van de meest gewilde door investeerders en verzamelaars, dus mis je kans niet om een stukje Pokemon geschiedenis te bezitten.

De naam van deze uitbreiding is evoluties. Het is de vijfde en laatste hoofdaflevering voor de XY BREAK-serie, die in Japan werd uitgebracht als Expansion Pack 20th Anniversary (wat logisch is omdat het twintig jaar sinds zijn debuut viert!). Deze specifieke set bevat Generation I Pokémon zoals Charmander of Squirtle op je Switch!

Deze set bevat enkele van de meest iconische en krachtige Pokemon kaarten ooit uitgebracht, waaronder Pikachu, Blastoise, Machamp, en Gengar. Elke kaart is uniek en heeft ongelooflijk artwork dat zeker indruk zal maken op elke fan. De Evolutions set is een waar testament van de erfenis van Pokemon, en het bezit ervan zou een eer zijn voor elke trainer.