Flashfire

DESCRIPTION

Ben je op zoek naar de zeldzaamste Pokemon-kaarten in de Pokemon-kaartwereld? Bekijk nu de flashfire-kit van Pikazon! Deze ongelooflijke set bevat enkele van de meest gewilde kaarten in de Pokemon-wereld, waardoor het een serieuze verzamelaar is.

Op weg naar de tweede uitbreiding voor Pokémon X en Y, getiteld “Flashfire” in Japan, hoewel bekend als Wild Blaze in het buitenland; spelers maken kennis met een verscheidenheid aan nieuwe Pocket Monsters. In deze set vind je Charizard die zijn beide Mega Evolved-formulieren heeft opgenomen in de inhoud met verschillende HP-totalen per formulier, maar ze delen vergelijkbare aanvallen die slechts één voor één beschikbaar zijn, waardoor strategie belangrijk is wanneer je ze tegen je tegenstander opneemt!

Van fanfavorieten zoals Pikachu en Charizard tot Rare gevonden zoals Shadow Lugia, de Flashfire-set heeft het allemaal. En met zo’n breed scala aan kaarten, zul je zeker nieuwe favorieten vinden bij elk boosterpakket. Dus wacht niet langer en bestel vandaag nog je flashfire!