Primal Clash

DESCRIPTION

De vijfde uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game heet ‘Primal Clash’. In Japan werd het uitgebracht als twee afzonderlijke pakketten met dubbele uitbreiding die deel uitmaken van dit nieuwe tijdperk van XY-kaarten. Gebaseerd op Omega Ruby en Alpha Sapphire van Generation VI met Primal Kyogre of Groudon die verschijnen, afhankelijk van welke versie je speelt; dit zijn enkele krachtige jagers die wachten op de strijd!

Welkom in de wereld van Pokemon-kaarten! De Primal Clash-set zit vol met je favoriete Pokemon-personages en wezens, en je zult zeldzame en waardevolle kaarten vinden in deze geweldige collectie. De geavanceerde zoekmachine van Pikazon maakt het gemakkelijk om de kaarten te vinden die je zoekt, en onze collectie wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de nieuwste en beste kaarten kunt vinden.

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, wij hebben de perfecte kaarten voor je. Kom dus vandaag nog naar Pikazon.nl en ontdek de wondere wereld van Pokemon-kaarten!