2022 illustratiewedstrijdpromo’s worden in het Engels verspreid via Pokemon Centers!

Onze spannende Illustratiewedstrijd 2022 komt naar de Engelstalige markt! Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de mogelijkheden om uw kunst op een internationaal platform te presenteren.

Arcanine-Art-Contest-Winner-Prom-pikazon

Maak indruk als Pokémon-trainer met de Special Delivery Charizard-code! Besteed meer dan $ 30 USD, $ 30 CAD (exclusief GST) of £ 30 GBP (inclusief btw) in het Pokemon Center en ontvang een exclusieve eenmalige aanbieding: een pakket met Arcanine, Greninja en Bulbasaur. Wie weet welke legendarische verrassing je in dat pakket vindt?

Greninja-Art-Contest-Winner-Prom-pikazon

Het Pokemon Center heeft onlangs een spannende promotie aangekondigd! Ontvang uw unieke code binnen 16 weken en gebruik deze vóór de vervaldatum van 30 september. In de hoop op meer details? Bekijk hun FAQ-pagina voor alle informatie die je nodig hebt.

Bulbasaur-Art-Contest-Winner-Pro-pikazon

Japan heeft onlangs een uniek aanbod gelanceerd: shoppers die meer dan 2.000 yen uitgeven aan merchandise in Pokemon Centers, Stores of Online, ontvangen een spannende set van drie verzamelkaarten. Op 16 december begonnen de eerste klanten deze speciale sets voor zichzelf te verzamelen!