Alolan Vulpix-mouwen verbannen uit werelden en spelen op hoger niveau

Op 2 september vaardigden zowel Pokemon Japan als Azië een verrassend verbod uit op de Alolan Vulpix-kaarthoezen vanwege verschillen in kleur tussen verschillende batches. Deze onverwachte uitspraak kan een poging zijn om bedrog te voorkomen door spelers die voor eigen gewin zouden kunnen profiteren van deze kleine variaties.

deckshild_pikazon

Alle deelnemers aan de Wereldkampioenschappen van volgend jaar moeten er rekening mee houden – variaties in de mouwlengte zijn niet toegestaan en van alle deelnemers wordt verwacht dat ze zich houden aan de standaard kledingregels. The Pokemon Company staat vast in haar beleid van geen retouren of ruilen, aangezien zelfs de zeldzaamste kleurvariatie nog steeds een betrouwbare kaarthoes biedt.

Bij lokale Pokemon-toernooien en Gym-evenementen in Azië wordt het gebruik van Poke Ball Plus-controllers aangemoedigd – met een addertje onder het gras! Trainers moeten altijd eerst toestemming vragen aan organisatoren om er zeker van te zijn dat hun deelname geen regels overtreedt. Maar als u groen licht krijgt: zorg ervoor dat eerlijkheid de boventoon voert en respecteer al uw medeconcurrenten; er zal tenslotte maar één ultieme kampioen zijn!