Charizard-codes voor speciale bezorging verzonden, maar werken niet

Dus heb je hierop gewacht? Pokemon Center stuurt geweldig nieuws over hun nieuwe product! Ze hebben een exclusieve code gemaild naar iedereen die tussen nu en 31 oktober $ 20 of meer besteedt aan bestellingen. Dat betekent dat als je nog niet 1e jarig bent. November is er nog tijd om er een te kopen voordat deze op is – maar wacht niet te lang, want deze promotiecodes zijn slechts 24 uur geldig nadat ze zijn ingewisseld bij het afrekenen!

Special-Delivery-Charizard-pikazon

Fans die dezelfde code, POKEMON76519, hebben ontvangen van hun Pokemon Center in Japan, hebben gemeld dat deze ongeldig is. Ze kregen allemaal een foutmelding met de tekst “Als je deze promotiecode al eerder hebt gebruikt, neem dan contact met ons op via e-mail met je aankoopgegevens.”

Kop op! Het lijkt erop dat jij een van de gelukkigen bent die vandaag een unieke code van Netcoins heeft ontvangen. We kunnen dit nog niet bevestigen, maar als je rapport ja is, laat het ons dan hieronder weten, zodat we onze lezers op de hoogte kunnen houden van wat er op dit moment met codes aan de hand is!.

Ongeacht de omstandigheden van vandaag, lijkt het erop dat het Pokemon Center de komende weken codes zal blijven verzenden. Alleen omdat je geen e-mail hebt ontvangen, wil nog niet zeggen dat je geluk op is! Zodra een geldige code naar u is verzonden en ingewisseld tot 31 december, zouden ook de protonkaarten onderweg moeten zijn – dus blijf bij ons terugkomen voor meer updates over deze geweldige aanbiedingen!

Bekijk meer:  Dragonite Promo Giveaway komt naar Gamestop!