“Clay Burst” op bestelling gemaakte boosterboxen aangekondigd voor Pokemon Center-website!

Alle Pokémon-fans opgelet! Creatures heeft zojuist aangekondigd dat het nu aangepaste Clay Burst-boosterboxen verkoopt op de officiële Pokémon Center-website. Bemachtig de ultieme boosterbox die speciaal voor jou op maat is gemaakt!

Clay-Burst-Booster-Box-pikazon

Aanvragen voor boosterboxen zijn geopend van 11 mei om 14.30 uur tot 16 mei om 15.00 uur. In het geval van overbelasting van de website, wordt een virtuele wachtkamer geopend. Bestellingen worden begin augustus, eind augustus of begin oktober verzonden, afhankelijk van de datum die aan uw bestelling is toegewezen. Bekijk de Pokemon Center-website voor alle details over het aanvraagproces. Mis deze kans niet!

096-Iono-pikazon

Creatures overweegt de verkoop van “op bestelling gemaakte” boosterboxen voor de set en fans zoemen al. De recente release van Clay Burst en Snow Hazard was een enorm succes, met de ongelooflijk populaire “waifu”-kaart Iono die een koopwoede veroorzaakte. De zeldzaamste versie van Iono werd verkocht voor meer dan $ 2.000, waardoor veel fans de kans niet kregen om de set voor de standaardprijs te kopen. Mis je kans niet om deze felbegeerde kaart veilig te stellen en je gaming naar een hoger niveau te tillen!

185-Iono-pikazon

Iono-SR-pikazon

Met een toenemend aanbod zullen de prijzen dalen, waardoor het de perfecte tijd is om deze onmisbare artikelen in te slaan.