“Crown Zenith” speciale set en producten officieel onthuld!

Pokemon-fans verheugen zich! De langverwachte onthulling van Crown Zenith is eindelijk aangebroken. We berichtten voor het eerst over deze set in juli en plaatsten vorige maand meer details toen het slechts een droom leek dat we je deze nieuwe kaarten uit je favoriete spelserie (Pokemon) konden brengen.

Crown-Zenith-pikazon

Meer dan 160 kaarten
3 gloednieuwe Radiant Pokemon, waaronder Shiny Charizard, Shiny Charjabug en Shiny Eternatus
5 Pokemon VMAX
8 Pokemon VSTAR, waaronder Zacian VSTAR en Zamazenta VSTAR
17 Pokemon V
70 kaarten met bijzondere kunstwerken in de nieuwe Galarian Gallery

Crown Zenith is een speciale set en de boosterpacks zijn alleen verkrijgbaar via verschillende producten. Deze items hebben gespreide releases vanaf januari, met de langste releaseperiode voor alle kaartspellen ooit:

Pokemon_TCG_Crown_Zenith_Booster-pikazon

  • De Crown Zenith Elite Trainer Box komt op 20 januari in de winkels en bevat 10 boosterpacks, een speciale art-kaart met Lucario VSTAR en verschillende gameplay-accessoires. Deze nieuwe collectie is alleen verkrijgbaar bij hobbywinkels, dus haal je pre-orders nu binnen!
  • De nieuwe Crown Zenith Collection wordt uitgebracht op 20 januari 2023. De set bevat vier boosterpacks en een extra grote kaart met Regieleki V of zijn kwaadaardige voorganger – wie weet wat er daarna komt?
  • Crown heeft een nieuwe set mini-blikjes voor verzamelaars aangekondigd voor de populaire CCG, Cardfight Vanguard. De “Crown Zenith Mini Tins” zijn beschikbaar op 17 februari en bevatten twee boosterpacks en een stickervel!
  • Crown Zenith heeft een nieuwe set uitgebracht die in februari beschikbaar zal zijn. De Crown ZENITH Special Collection bevat vijf Pikachuo VMAX-boosterpakketten, een geëtste promokaart en extra grote foliekaarten met reliëf waarop Pikachu zelf staat!
  • Het nieuwste product van Crown, de Zenith Tins, is nu te koop! Naast het bevatten van vijf boosterpacks en een promokaart met kunst met Galarian continent Pokémon zoals Articuno of Zapdos.
  • De Crown Zenith Pin Collection is te koop vanaf 14 april 2023. De set bevat drie boosterpacks en een promokaart met Rillaboom of Cinderace uit de nieuwe serie “Inteleon” en de bijbehorende pins!
  • De Crown Zenith Premium Playmat Collection – Morpeko V-UNION (beschikbaar 14 april 2023) bevat vijf boosterpacks uit de populaire serie met nog eens vier zeldzame kaarten. De extra grote kaart is ook inbegrepen in deze set voor degenen die graag pronken met hun decks!
  • De Crown Zenith Premium Figure Collection heeft 11 verschillende figuren om te verzamelen, allemaal met eersteklas verfbeurten en een reliëfstructuur voor de outfit van het personage. De eerste set bevat een glanzende promokaart met Zacian of Zamazenta erop, afhankelijk van welk figuur je koopt!
Bekijk meer:  Glanzende Eternatus-statistieken onthuld op GameStop!