Cyrus/Klara Premium Toernooicollecties komen uit in maart!

Bereid je voor op een dubbel evenement voor de eerste keer! Op 24 maart krijgen Pokemon TCG-fans de kans om een van de twee speciale Premium Tournament Collections te verzamelen, met Cyrus of Klara. Mis deze unieke kans niet – pak je kaarten en begin met verzamelen!

Cyrus-Full-Art-Promo-pikazon

Klara-pikazon

Ondanks dat er tot nu toe geen nieuwe Klara-kaarten zijn uitgebracht in Japan, zou er nog steeds een onderweg kunnen zijn voor Scarlet ex & Violet op 20 januari. Maar zelfs als dat niet het geval is, zullen er zeker herdrukken zijn! In feite is er al een Boss’s Orders (Cyrus)-promotiekaart gevonden van de VSTAR Universe-set – en deze zal zeker verschijnen naast andere opwindende opties!

Klara-Avery-Set-pikazon

In maart 2021 werd de Japanse Matchless Fighters Klara & Avery-set gelanceerd, en nu hebben we de kans om dat opmerkelijke artwork te gebruiken in onze eigen Premium Tournament Collection! We bouwen voort op eerdere successen – toen andere Japanse producten de basis vormden voor geliefde collecties hier thuis. Doe met ons mee terwijl we deze opwindende samenwerking voortzetten met geweldige kunst van over de Stille Oceaan!

Marnie-Premium-Tournament-pikazon

Professor-Juniper-Premium-pikazon

Maak je klaar om je Pokémon-gevechten naar een hoger niveau te tillen met de geheel nieuwe Premium Tournament Collections! Iedereen kan meedoen aan het plezier, want elke set wordt compleet geleverd met zeven boosterpakketten en 65 kaarthoezen voor slechts $ 39,99. Bovendien bevatten ze speciale extra’s zoals een kunstpromotiekaart, drie holografische Trainer-kaarten, plus handige uitrusting zoals een kaartspel, munten en markeringen – dus je bent altijd klaar voor de strijd!