De Pokemon TCG-kopersgids – Boosterpakketten, dozen en decks

Pokemon TCG draait helemaal om de kaarten, en dat zijn er veel! Het kan overweldigend zijn als je voor het eerst begint met spelen. Maar gelukkig voor ons – het is niet zo moeilijk om te vinden wat we nodig hebben als ons doel was gewoon plezier maken met vrienden of familie in plaats van meteen competitief te worden (wat zou betekenen dat we dure pakketten moeten kopen).

Pokemon TCG-themadecks zijn een geweldige manier om aan de slag te gaan met het spelen van het spel. Met deze voorgeconstrueerde, kant-en-klare decks kan iedereen met weinig kennis of ervaring in kaartspellen zoals Pokemon LucariosLuca uit Italië, die al sinds zijn 8e jaar alleen speelt zonder enige training, binnen enkele minuten direct de competitie aangaan!

Het hart en de ziel van elke Pokemon TCG-speler is hun kaartspel. In dit hoofdstuk bespreken we hoe je met Theme Decks goede kaarten voor je behoeften kunt vinden, evenals alle andere manieren waarop iemand misschien hulp wil of nodig heeft bij het verzamelen van die moeilijk te bereiken monsters!

Boosterpakketten en Boosterboxen

Pokemon TCG-spelers verzamelen kaarten via boosterpacks die om de paar maanden worden uitgebracht. Sommige mensen kopen ze in winkels, maar andere keren spelen ze expres evenementen of ruilen ze met vrienden voor specifieke!

Het boosterpakket is een geweldige manier om kaarten te bemachtigen die je misschien niet kon of niet wilde kopen. Met tien willekeurige vellen in elke doos zit er altijd minstens één zeldzame kaart bij, waardoor ze de moeite waard zijn om door te kijken, zelfs als het niet precies is waar je op hoopte!

Boosterpacks worden in sets uitgebracht. Er komen ongeveer vier keer per jaar nieuwe uit, elk met een interessante naam zoals “Sun and Moon Team Up”! Elke set bevat tussen de 100-200 nieuwe kaarten die je kunt verzamelen (en waarvan de namen altijd kloppen).

de-pokemon-tcg-kopersgids-boosterpakketten-dozen-en-decks (3)

Boosterpacks zijn een belangrijk onderdeel van het leven van elke CCG-speler. Ze komen in veel verschillende sets en stellen je in staat om zeldzame kaarten te krijgen die anders misschien nooit voor je kaartspel zouden verschijnen, en ze bieden ook gewone of zelfs epische vervangers als dat nodig is! Met de juiste hoeveelheid (10) afzonderlijk gekocht, kosten ze ongeveer $ 3 per stuk, maar wanneer ze samen worden gekocht voor iets minder dan $ 30, wordt dit minder aantrekkelijk omdat er in totaal nog maar 24 boosterpack-dozen over zijn nadat ze allemaal bergafwaarts zijn gekocht vanaf nu… Maar wat weet ik?

Boosterboxen zijn de beste manier om te garanderen dat je een gelijkmatige verdeling van zeldzame, ongewone en gewone kaarten krijgt. Bij het kopen van singles of het willekeurig ophalen van packs is de kans groot dat je verzameling niet in balans is omdat sommige sets meer extra’s hebben dan andere. Dit is waar de boosterbox van pas komt – met 220 verschillende kaartopties die te koop zijn (70 elk op losse kaarten), gebeuren zulke kansen bijna nooit!

De beste manier om zeldzame en moeilijk te vinden kaarten te krijgen, is door boosterpacks te openen. Je kunt dezelfde steeds opnieuw openen, maar het is mogelijk dat je ook af en toe een aantal van je meest gewilde speelstukken in deze dozen tegenkomt!

de-pokemon-tcg-kopersgids-boosterpakketten-dozen-en-decks (2)

Wanneer je een boosterbox koopt, is de kans groter dat je zeldzame kaarten krijgt. Als er bijvoorbeeld 20 verschillende rares zijn in de set van 36 kaarten van één persoon, dan zou het normaal zijn dat ze er minstens zoveel in hun verzameling krijgen door pakketten uit andere dozen te openen of gewoon door toeval!

De kansen op het krijgen van een ongebruikelijke kaart zijn redelijk goed, maar reken er niet op. Je zult waarschijnlijk eindigen met 1-2 van elke zeldzame of hogere tier common! Dit is precies hoe de productie werkt voor kaarten als deze; er is geen manier om gemengde sets te krijgen als je ze koopt in een productwinkel op fabrieksniveau (of ergens anders).

Met de recente prijsstijging van boosterpacks is het belangrijker dan ooit om dozen van 36 tegelijk te kopen. De adviesprijs voor één pakket was voorheen $ 4, maar is onlangs met ongeveer 10% gestegen. Als u deze 36 afzonderlijke pakketten koopt, bespaart u geld in vergelijking met de aanschaf van afzonderlijke pakketten, die dicht genoeg in de buurt komen als we het hebben over centen per stuk!

Je kunt een boosterpack krijgen voor minder dan de prijs van twee packs bij andere retailers! We verkopen ze via ons abonnement, dat slechts $ 89 is. Dat is een geweldige deal als je bedenkt hoeveel je normaal gesproken lokaal zou betalen – meer dan drie keer zoveel om het alleen maar ergens anders in je buurt te kopen?

de-pokemon-tcg-kopersgids-boosterpakketten-dozen-en-decks (1)

ThePokemon TCG is niet alleen leuk, maar kan behoorlijk uitdagend zijn. Met 60 rares in elke set, heb je minimaal 240 boosterpacks nodig om ze allemaal te krijgen! En dit omvat niet eens de andere kaarten die zeldzaam of ultra-mythisch zijn – het is vermoeiend om te bedenken hoeveel uur ik in plaats daarvan zou besteden aan het spelen van videogames als ze beschikbaar waren. En laten we zeggen dat we elk 4 exemplaren willen voor onze speelsets… dan veel succes met het vinden van die exemplaren zonder echt geld uit te geven (waarvan iedereen weet dat dit niet ideaal is).

Het verzamelen van de Pokemon Trading Card Game was nog nooit zo eenvoudig! Er zijn zoveel manieren om je collectie op te bouwen en we hebben hieronder een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet. Voor die spelers die een complete set willen zonder al die moeite, is er ook een andere manier om met slechts 1 kaart aan de slag te gaan – het Mouse Pokémon Coop Deck! Het beste van deze strategie? Het is super betaalbaar, vooral in vergelijking met andere tactieken waarbij verzamelaars duizenden kunnen uitgeven aan zeldzame kaarten of juwelen zoals gouden JewelStones (die dingen zijn niet eens echt).

De Pokemon TCG verzamelen

Verzamelmoeheid kan een probleem zijn als je te verslaafd raakt aan het verzamelen van alle kaarten. De themadecks zijn een geweldige manier om te beginnen zonder veel geld en tijd in deze game te investeren, maar ze zullen niet zoveel zeldzame Pokemon bevatten die je verzameling uniek maken in vergelijking met iemand die al jaren speelt!

De TCGplayer is een website waarop allerlei kaartpakketten te koop zijn. Je kunt de originele Charizard in singles vinden, dus als je er een wilt, maar nog niet genoeg geld hebt om een ​​hele doos te kopen, is dit misschien je beste optie!

Als je je verzameling Pokémon-kaarten wilt opbouwen, kun je het beste toekomstige sets kopen. Sommige spelers kopen slechts een handvol wanneer ze uitkomen en vinden dan alle andere singles van eerdere releases, dus het is belangrijk dat deze individuen ze niet alleen in blind packs verzamelen, maar ook in de gaten houden wat er daarna komt!

De gemiddelde persoon koopt tussen de één en drie boosterboxen per keer dat een nieuwe set wordt uitgebracht. Het hangt allemaal af van je budget, wat je met het spel wilt ervaren (d.w.z. hoeveel geld kan ik uitgeven?), en ook of dit JOUW verzameling is of iemand anders die er misschien nog niet zoveel van weet!

Het kopen van een boosterbox is een geweldige manier om kennis te maken met het spel. Je kunt zien welk type kaarten je leuk vindt en welke misschien beter zijn voor je kaartspel voordat je meer geld investeert in pakketten of individuele singles, zodat wanneer het tijd is een weloverwogen beslissing kan nemen over hoeveel buit zal worden besteed aan het uitbouwen van zijn/haar eigen speelbare stapel!

Kaarten verzamelen is een investering in uw toekomst! Of je nu op zoek bent naar speelsets of rarebinando, boosterboxen zijn een geweldige manier om met deze leuke hobby aan de slag te gaan. Je kunt ze vinden in de meeste winkels die sportartikelen verkopen, maar als dat niet het geval is, zijn er altijd online verkopers zoals Play-Asia die alles onder één dak hebben, dus het zal gemakkelijker dan ooit zijn om te vinden wat precies het beste bij je past!

Als je klaar bent met verzamelen, raden we je aan niet verder te gaan dan vier of vijf boosterboxen. Er zijn een aantal zeer waardevolle achtervolgingskaarten in de meeste sets, maar als je verzameling eenmaal op dat punt is, zal het meeste van wat er over is niet anders zijn dan de andere exemplaren – dus het zal meestal gewoon eindigen in plaats van effectiever te zijn om met vrienden te ruilen !

Of u nu uw kaartspel wilt opbouwen of gewoon wat quoits wilt, dit is de perfecte abonnementsservice. Met elke doos met vijf boosterpacks en een exclusieve promokaart heb je binnen twee weken alle nieuwe kaarten! De beste manier om de nieuwste sets te bemachtigen is met een pre-order. Je kunt ze maanden van tevoren bestellen en ze worden meteen verzonden, of als je nog meer geduld wilt, dan zijn er ook boosterboxen die automatisch op de lanceringsdag aankomen!

Je kunt een aantal opties doorlopen om je verzameling aan te vullen met specifieke kaarten die je wilt.

  1. Handel met je buren – als je in een gebied woont waar veel mensen zijn die graag de Pokemon Trading Card Game spelen, dan is het de moeite waard om enkele lokale competities te bekijken. Op deze manier ontmoet je nog veel meer gamers en kaarten ruilen is altijd leuk!
  2. Pre-release- en conceptevenementen zijn geweldig om je verzamelaar aan te trekken. Voor dit soort kaartenverzamelingen moet je weinig of geen kaarten hebben, dus het is een gemakkelijke kans om er nog meer te pakken! Je zult ook de spanning ervaren van het bouwen van decks op het evenement met andere mensen in gedachten – wat is er mooier dan dat?
  3. Er zijn veel plaatsen om singles online te kopen, waaronder lokale winkels waar vaak Pokemon-kaarten te zien zijn. Dit is waarschijnlijk de meest kosteneffectieve manier voor u, omdat het uw specifieke kaart naar keuze mogelijk maakt en er minder klikken kan zijn dan het bezoeken van andere websites of gokken op een evenement waar ze misschien niet eens hebben wat nodig is!

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om de tijd te doden en plezier te hebben met vrienden, zoek dan niet verder dan Pokémon TCG. Het spel is zo eenvoudig dat iedereen het kan spelen door themadecks of boosterboxen uit recente sets te pakken – maar onthoud welke set bij je interesses past, want er is altijd meer dan één die het waard is om geld in te investeren!

Aanmelden voor het Pokemon TCG Booster Box-abonnement is een uitstekende manier om een ​​aantal fantastische kaarten te bemachtigen zonder al te veel problemen met de distributie. Met duizenden pakketten die wereldwijd zijn verzonden, zijn er genoeg die het al hebben geprobeerd en van hun ervaring hebben genoten!