Dragonite Gamestop-promotie op mysterieuze wijze vertraagd

Vorige week kondigde Pokemon aan dat ze op 11 november speciale promo’s zullen weggeven op Gamestop om de release van Silver Tempest te vieren. Ze hebben een bijbehorend artikel gelinkt in hun tweets en website-aankondiging die je hier kunt lezen!

Dragonite-Silver-Tempest-Promo-pikazon

Het enige teken van leven dat we tot nu toe hebben ontdekt, is een oude promokaart die nog steeds in de productcatalogus van Gamestop staat. Maar gezien hoe gretig ze wachten op de komst van deze producten, vertellen onze contacten ons dat het verrassend zou zijn als de zending snel genoeg zou komen vóór 25 december – de wettelijk vastgestelde deadline wanneer winkels moeten stoppen met het verkopen van kaarten na het einde van het kerstinkopenseizoen van dit jaar of volledig sluiten, tenzij anders toestemming is gegeven.

We kunnen alleen maar aannemen dat de promotie is uitgesteld. Gamestop heeft er niet met hun winkels over gecommuniceerd en Pokemon ook niet, dus er is geen manier om te weten of ze dit vroeg zullen uitbrengen of pas nadat Black Friday op 24 november arriveert, wat een paar dingen kan betekenen voor klanten die willen binnenkomen vooruit voordat crowdsuing prijzen volgend jaar weer omhoog gaan!

De Europese kaart gebruikt een Silver Tempest-logo in de hoek van het artwork, terwijl Amerikanen toegang hebben tot kaarten met rode Gamestop-branding.