Espeon en Umbreon Promoties bij Gamestop en Best Buy!

Om de release van Obsidian Flames te vieren, heeft TPCi aangekondigd dat Gamestop-winkels een Umbreon-promotie weggeven en Best Buy-winkels een Espeon-promotie weggeven! Dit is de eerste keer dat we twee verschillende promo’s krijgen voor een vaste promotie.

De promoties beginnen op 11 augustus, de dag dat de set in de winkels ligt. Je moet $ 15 aan Pokemon TCG-aankopen doen om elke promo te krijgen.

Tinkaton-Gamestop-Promo-pikazon

Beide kaarten komen van Obsidian Flames en hebben het logo van hun winkel in de hoek van de kaart. Vermoedelijk zullen ze holo zijn zoals de Tinkaton-promo.

Pokemon.com kondigde eerder aan dat Tinkaton-promoties beschikbaar zouden zijn bij Gamestop en Best Buy. De promo’s zijn echter nooit opgedoken bij Best Buy. Aangezien dit de eerste keer is dat ze een vaste promotie doen met twee verschillende promo’s, stellen we ons voor dat we beide deze keer daadwerkelijk zullen zien.

We zullen foto’s van de twee kaarten plaatsen zodra we ze zien, dus houd ons in de gaten!

Espeon – Paranormaal begaafd – HP110

043888_P_EFUI-pikazon

Psychische aanval: 30+ schade. Deze aanval doet 10 extra schade voor elke schadeteller op de actieve Pokémon van je tegenstander.

Psy Bolt: 60 schade. Gooi een muntje om. Als het kop is, is de actieve Pokémon van je tegenstander nu verlamd.

  • Zwakte: Duisternis (x2)
  • Weerstand: vechten (-30)
  • Terugtrekken: 1

Umbreon – Duisternis – HP110

043912_P_BURAKKI-pikazon

Schijnaanval: Deze aanval brengt 50 schade toe aan 1 van de Pokémon van je tegenstander. De schade van deze aanval wordt niet beïnvloed door zwakte of weerstand, of door effecten op de actieve Pokémon van je tegenstander.

Pikzwart mes: 140 schade. Tijdens je volgende beurt kan deze Pokémon niet aanvallen.

  • Zwakte: Gras (x2)
  • Weerstand: Geen
  • Terugtrekken: 1