Gamestop Lechonk-advertentie voor “Scarlet and Violet”, gewijzigd in een advertentie!

Gamestop maakt zich op voor de langverwachte release van Lechonk: Scarlet & Violet! Om gamers nog enthousiaster te maken, is er vanaf 31 maart een speciale promotionele weggeefactie beschikbaar. Noteer dus in uw agenda en tel mee af naar het populairste evenement ooit op het gebied van gaming.

Lechonk-Gamestop-Promo-pikazon

Dragonite-Gamestop-Promo-pikazon

Gamestop slaat een nieuwe richting in met hun nieuwste promo! In plaats van de traditionele holofoil, leveren ze het in omgekeerde holostijl en met het iconische logo op elke kaart. Deze exclusieve editie onderscheidt zich van de normale prints van Lechonk – zorg er dus voor dat je er een hebt voor al je gamingbehoeften!

Hisuian-Zoroark-GameStop-Promo-pikazon

Hisuian-Typhlosion-Gamestop-pikazon

De uiterst zeldzame Dragonite van Silver Tempest veroorzaakte een storm van controverse – aangezien geruchten de ronde deden dat sommige GameStop-medewerkers de promo zonder enige gedachte weggaven, terwijl anderen ze mogelijk voor zichzelf namen. Om ervoor te zorgen dat alle Pokefans een gelijke kans hebben om deze krachtige Pokemon in handen te krijgen, is het mogelijk dat er een nieuwe aankoopvereiste van $ 15 wordt ingevoerd voordat deze wordt opgehaald! Vingers gekruist, we zullen ontdekken of dit gerucht binnenkort waar is.

Ontdek onze Scarlet & Violet-setgids en bekijk de eerste Engelse kaart met unieke “switch-out” -tekst! Ontdek dit exclusieve assortiment en vind speciale winkelpromoties.