Grafaiai ex Card Creation Contest aangekondigd voor “CoroCoro” Magazine!

Laat je creativiteit de vrije loop en doe mee met de CoroCoro-competitie! Maak een exclusieve Grafaiai ex-kaart en maak kans op een vermelding in hun nummer van 15 december. Maak deel uit van iets speciaals – laat vandaag nog je fantasie de vrije loop!

Grafaiai-ex-CoroCoro-pikazon

Fans van Grafaiai worden uitgenodigd om hun artistieke en fantasierijke krachten te combineren om deel uit te maken van de legendarische reis van het wezen! Maak een illustratie die de verbazingwekkende kracht van Grafaiai illustreert en bedenk vervolgens een slimme naam voor een van zijn ongelooflijke bewegingen. Beide stukken worden onafhankelijk beoordeeld – dus kies verstandig, want je kunstwerk kan in epische combo’s de enorm creatieve zettitel van iemand anders tegenkomen!

CoroCoro-December-2022-Release-pikazon

Voor degenen die het geluk hebben om deel uit te maken van het team dat de eerste plaats wint, kan hun kaartcreatie werkelijkheid worden! Elke winnaar ontvangt zijn eigen glorieuze Grafaiai ex Card plus Starter Set en één Booster Pack van de nieuwste editie. Niet alleen dat – vijftig teams die op de tweede plaats eindigen, zullen ook niet ontbreken; ze krijgen ook deze geweldige beloningen! Voor een nog grotere kans op succes krijgen nog eens vijftig winnaars met “dubbele kansen” dezelfde vaste prijzen – perfect voor als je wat extra kaarten in je verzameling wilt hebben.

Grafaiai-ex-CoroCoro-Card-pikazon

Maak kans op glorie! De uitgave van het tijdschrift van deze maand bevat een ansichtkaart die uw toegangspoort tot roem zou kunnen zijn – vul hem gewoon in en stuur uw inzending op voor een geweldige kans om te winnen. Mis deze ongelooflijke kans niet – grijp de dag!

Hoewel het lot van Grafaiai ex onzeker blijft, suggereert recent nieuws dat het een zeer gewild verzamelobject zou kunnen zijn. De kaart was oorspronkelijk bedoeld als beloning voor 51-52 winnaars, maar hopelijk krijgen meer fans in de toekomst de kans om dit speciale item te bemachtigen.

Het tijdschrift houdt zijn abonnees in spanning omdat het nog moet onthullen wanneer de winnaars van de wedstrijd bekend worden gemaakt of wanneer hun winnende kaarten werkelijkheid worden.